Betöltés
Használd fizetéskor a "TAVASZ" kuponkódot és vásárolj 20% kedvezménnyel

Skullcandy TRANSPARENT nyereményjáték szabályzat

Skullcandy TRANSPARENT nyereményjáték szabályzat

Skullcandy TRANSPARENT nyereményjáték szabályzat

 

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Case Trade Kft. által meghirdetett „Skullcandy TRANSPARENT” játékunk (a továbbiakban: a „Játék”) alábbi részvételi feltételeit.

 

 

A Játékban való részvétel, a Játék jelen hivatalos szabályzatának (a továbbiakban: a „Szabályzat”) automatikus elfogadását jelenti. (A Játékban résztvevő személyek a továbbiakban: a „Játékos/Játékosok”).

 

 

A Játékban csak 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt.

 

 

1. A Játék szervezője

Case Trade Kft. (Cégjegyzékszám: 08 09 005054 Székhely: 9022 Győr, Tartsay Vilmos utca 28. Adószám: 11403012208, a továbbiakban: a „Case Trade”).

 

 

2. A Játék időtartama

A Játékosoknak a játékba kerülésre 2022.08.22. napján 14:00 órától 2022.08.31. napján 14:00 óráig van lehetősége.

 

 

3. A Játékba kerülés feltételei

A Játék meghirdetése a Facebook oldalon történik. A játékban történő részvétel önkéntes. A játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy, aki rendelkezik saját nyilvános Facebook fiókkal, valamint Magyarországon tartózkodási-, vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos)

 

Amennyiben a nyertes cselekvő képtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban nem vehetnek részt az Case Trade munkavállalói, megbízottjai, vállalkozói (vagy bármely más, egyéb jogviszony keretében közreműködők, illetve mindazok, akik részt vesznek a Nyereményjáték fejlesztésében és üzemeltetésében, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyv 8:1 § (1) 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói. A Játékos elfogadja, hogy a Játékban való részvétel során a Szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséget vállalnak. A Szervező Játék elérhetőségét a Szabályzat megszegése esetén bármely Játékostól megvonhatja. A Játékos azáltal, hogy részt vesz a Játékban, automatikusan elfogadja az ezen Szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat.

 

 

4. A nyeremények

A Játék során az alábbi nyeremények kerülnek kiosztásra a Játékosok között:

- 1 db „Skullcandy Hesh Evo Transparency Series” fejhallgató vagy 1 db „Skullcandy Jib True 2 Transparency Series” fülhallgató.

 

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

- nem múlt el 18 éves,

- ha a megbízott megkeresésére 3 munkanapon belül nem válaszol,

- egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert,

- egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon befolyásolni próbálja.

- jelen játékszabályzat bármelyik pontját megsérti

 

A nyereményhez tartozó adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

 

5. A nyertesek kiválasztása

Azok közül, akik a nyilvános és saját Facebook profillal rendelkeznek, valamint az oldal tetején található “Nyereményjáték!” kezdetű post alá érvényes kommentet adnak, a Case Trade a weboldal segítségével választja a ki a nyertest.

 

A Játékban résztvevők a megosztás időpontjából adódóan rangsorolásra kerülnek. Az első megosztó Játékos az 1. számot, míg az utolsó megosztó Játékos a sorban utolsó számot kapja. Az Case Trade megbízott alkalmazottja a weboldalon található sorsoló gép segítségével választja ki a nyertes sorszámot.

 

A Sorsolás időpontja: 2022.08. hónap 31. nap.

 

 

5. A nyertesek értesítése:

- a nyertes a Facebook komment vagy komment válasz formájában történt értesítés után 3 munkanapon belül a Case Trade tulajdonában lévő Skullcandy Hungary Facebook oldalára küldött privát üzenetben felveszi a kapcsolatot, adategyeztetés és nyeremény átvételének részletei céljából

 

- a nyertes minden levélváltás után 3 munkanapon belül reagál a Megbízott üzenetére. Amennyiben ez nem történik meg, a nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére.

 

- amennyiben a nyertessel nem sikerült felvenni a kapcsolatot, a nyertes nem jogosult a nyereményére.

 

A nyertes személyének megállapításához és ellenőrzéséhez a Skullcandy Hungary kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

 

6. A nyeremények kézbesítése

- A nyertes a nyereményt a vele egyeztetett formában és módon tudja átvenni.

 

- A játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a Skullcandy Hungary -it semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

 

7. Egyéb szabályok

A Szervező kiegészítheti vagy módosíthatja a Játékot részben, vagy egészben bármilyen technikai, kereskedelmi vagy működési okból kifolyólag.

 

A Szervező nem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat a részvétel során felmerülő esetleges hibákért, hiányosságokért, hibás működésért, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, ide nem értve az életben, testi épségben és egészségben sérülésekért, illetőleg szándékosan vagy súlyos gondatlanságával okozott, a játékosnál felmerülő

 

károkért való felelősséget. Az esetleges elírásokért és nyomdai hibákért a Szervező felelősséget nem vállal. Jelen Szabályzatra a magyar jog előírásai az irányadóak.

 

Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, jogosultak a hatáskörrel és illetékességgel bíró bírósághoz fordulni. Játékos vita esetén jogosult a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnél is panaszt tenni. Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, az shop"kukac"casetrade"pont"hu e-mail címen kérhető tájékoztatás.

 

8. Az adatok kezelése és védelme

A Szervező, mint Adatkezelő a Játékban résztvevők személyes adatait a jelen Szabályzatban foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez, továbbá a jelen szabályzat 9. pontjában rögzített hozzájárulás keretei között használja fel. Az adattulajdonos az adatvédelmi és elektronikus hírközlési jogszabályokban meghatározott módon

 

és esetekben az Case Trade Kft. postai és shop"kukac"casetrade"pont"hu elektronikus címeken keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A játék ideje alatti adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek valamennyi adatkezelőnél és adatfeldolgozónál, így a nyereményjáték sorsolási adatbázisába sem kerülhet be, és így nem nyerhet.

 

 

9. Hozzájárulás

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Az Adatkezelőnél az alábbi elérhetőségeken, online tud leiratkozni, valamint hozzájáruló nyilatkozatát visszavonni:

 

shop"kukac"casetrade"pont"hu

 


További hírek

Skullcandy Smokin' Buds fülhallgató a tökéletesen tiszta hangzásért

Szeretnéd a fülhallgatódat lecserélni egy jobbra? Fontos a tiszta hangzás? Válaszd a Skullcandy Smokin' Buds fülhallgatót, amivel maximálisan elégedett leszel!

Részletek

Növelt üzemidő, egyénre szabott használat: Skullcandy Jib True 2 Wireless

Gyakran kapcsolódsz ki zenehallgatással vagy filmezéssel? Zavar a zajos környezet? Bárhol jól érezheted magad a Skullcandy Jib True 2 Wirelessnek köszönhetően!

Részletek

Egyéni igényre hangolva a felhőtlen kikapcsolódás: Skullcandy Crusher ANC

Olyan készüléket keresel, ami lehetővé teszi a felhőtlen kikapcsolódást? Tartsd távol a környezetet, érezd magad tökéletesen a Skullcandy Crusher ANC segítségével!

Részletek

Érezd felhőtlenül magad aktív zajszűréssel ellátott Skullcandy Rail ANC-vel!

Gyakran utazol vagy tartózkodsz zajos környezetben? Örömmel hallgatsz zenét? A legjobb megoldást nyújtja a Skullcandy Rail fülhallgató, amit magaddal vihetsz bárhova.

Részletek

Élvezd a teljes és tiszta hangzást Skullcandy Smokin Buds fülhallgatóval!

Gyakran hallgatsz zenét vagy nézed a kedvenc műsorodat, amit szeretnél zavartalanul tenni? Sportolás és utazás közben is előnyödre válik a Skullcandy Smokin Buds!

Részletek

Skullcandy Jib True Wireless fülhallgató: egyszerű és nagyszerű

Rendszeresen hallgatsz zenét, és szeretnél egy kiváló minőségű, egyszerűen használható fülhallgatót? Válaszd a Skullcandy Jib True Wireless valamelyikét!

Részletek

Skullcandy Dime 2 fülhallgató: prémium hangzás miniben

Praktikus és kiváló minőségű fülhallgatót keresel, amit magaddal vihetsz bárhova? Próbáld ki a Skullcandy Dime 2 fülhallgatót, elégedett leszel minden szempontból!

Részletek

Skullcandy vezeték nélküli fülhallgató: egyszerű és kiváló megoldás

Zenehallgatáshoz vagy tanuláshoz keresel fülhallgatót? Gyakran tartózkodsz zajos környezetben? A legjobb megoldás a Skullcandy bluetooth fülhallgató.

Részletek

Skullcandy SLYR Pro: személyre szabott megoldás a felhőtlen élményekért

Sok időt töltesz PC játékkal, vagy más eszközöket használsz a játékos kikapcsolódáshoz? Egyedi megoldást keresel? Válasszd a kiváló Skullcandy SLYR Pro fejhallgatót!

Részletek

Skullcandy gamer fejhallgató, a még élvezetesebb játékhoz

Szeretnéd még jobban élvezni, átélni a különböző játékokat? Válaszd a kikapcsolódáshoz a Skullcandy SLYR fejhallgatót, a minőségi hangzás garantált!

Részletek

A Skullcandy JIB True 2 fülhallgató: innováció a zenehallgatásban

Skullcandy JIB True 2 fülhallgató többféle színben, jó áron kapható! Válaszd te is a fülhallgatók legújabb generációját, használd ki a korszerű technikát!

Részletek

Skullcandy TRANSPARENT nyereményjáték szabályzat

Skullcandy TRANSPARENT nyereményjáték szabályzat

Részletek

Skullcandy Sesh Evo-n keresztül jobban szólnak a kedvenceid

Skullcandy Sesh Evo fülhallgató kicsi és rengeteg dolgot tud. A Sesh új változatában sok minden elfér, hallgass bele!

Részletek

Skullcandy Skull-iQ

Üdv az okosfülhallgatók világában!

Részletek

Skullcandy Sesh EVO True Wireless fülhallgatóval jól járhatsz! 

Skullcandy Sesh EVO True Wireless fülhallgatóval jól járhatsz! 

Részletek

Skullcandy Tile: találd meg könnyedén a fülhallgatód! 

Skullcandy Tile: találd meg könnyedén a fülhallgatód! 

Részletek

A Skullcandy fülhallgatók a home office-ban is remekelnek!

A Skullcandy fülhallgatók a home office-ban is remekelnek!

Részletek

Megérkezett a új Spoke!

Az új Spoke tökéletes kombinációja a magas technológiai szintnek és a könnyű használhatóságnak.  Megkapod a vezetéknélküliség szabadságát és minden szükséges funkciót.

Részletek

Tile x Skullcandy

Tile beépített követő-és keresőfunkció a Skullcandy fülhallgatóiban.

Részletek

Megújult Skullcandy webshopunk!

Most akár 40%-os kedvezménnyel csaphatsz le termékeinkre!

Részletek

Passzív zajszűrés VS Aktív zajszűrés

Hallottál már arról, hogy aktív zajszűrés? Tudod mi történik, amikor két azonos hullámforma találkozik egymással? Miden, amit a passzív és aktív zajszűrés közötti különbségekről tudni szeretnél, azt ITT tudod elolvasni

Részletek